Administraţie

Așa arată ghenele de gunoi din Năvodari! Platformele de deșeuri sunt introduse în subteran

Scris de 
 pe data 
18 martie, 2024

Primăria Năvodari desfășoară un amplu program de mutarea tuturor platformelor de deșeuri menajere în subteran. Practic, tradiționalele ghene de gunoi sunt îngropate sub platforme metalice automatizate și sunt acționate doar de autospecialele care ridică deșeurile menajere.

În utimii doi ani au fost montate 10 astfel de platforme, iar în prezent se lucrează ca până la finalul anului să fie funcționale alte 20 de noi platforme subterane în diferite zone ale orașului Năvodari.

„Toate platformele de gunoi din Năvodari vor fi introduse în subteran. Scăpăm astfel de mirosuri, aspect inestetic, mizeria inerentă care se face în jurul acestor pubele, fără câini sau alte persoane care să scotoceacă prin pubele. Rog năvodărenii să înțeleagă că nu le putem face pe toate deodată, cu unele locații avem probleme pentru că am găsit în pământ cabluri sau conducte de gaz, apă, canalizare care nu apăreau în avize, dar în câțiva ani vom avea peste o sută de platforme subterane”, a declarat primarul Florin Chelaru.

Actualitate