Umor

Așa nu se mai poate! Un constănțean s-a căc.t de 3 ori pe el săpătămâna asta fiindcă a rămas blocat în trafic

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
7 decembrie, 2023

Situația incredibilă la Constanța, după ce un șofer s-a scăpat de trei ori pe el (treaba mare) săptămâna aceasta din cauză că a rămas blocat în traficul din oraș cu orele. În cele din urmă, constănțeanul a sunat la Poliție reclamând că este victima unui abuz.

Loredan Flociman, în vârstă de 38 de ani, povestește că prima oară s-a întâmplat luni seara, când a stat pe bulevardul Aurel Vlaicu timp de 4 ore. Marți și miercuri, scenariul s-a repetat, de data aceasta pe bulevardul Mamaia, respectiv Tomis.

„Așa nu se mai poate. Sunt ditamai omul și să ajung acasă seară de seară cu nădragii maro în fund. Pur și simplu nu m-am mai putut ține, am stat cu orele în trafic și nu am găsit niciun refugiu. Și nu sunt singurul în situația asta”, a mărturisit Loredan.

Poliția confirmă că a deschis un dosar deoarece s-au constatat fapte cu iz… penal. „Nici nu mai putem dirija traficul, vine un miros din mașini de leșini. Să le vezi pe doamnele îmbrăcate în blănuri și albe la față”, a declarat râzând agentul principal Adrian Mitulescu.

Primăria Constanța anunță că pentru a rezolva această probleme apăsătoare v-a amenaja wc-uri speciale pentru șoferi din 10 în 10 metri pe toate arterele principale ale orașului.

Actualitate