Membrul AJVPS, Lucian Manolache, susţine că actuala conducere a asociaţiei (preşedinte, vicepreşedinte, consilieri) funcţionează de mai bine de 2 ani ilegal, nefiind înscrisă în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor de la Judecătoria Constanţa.

De asemenea, vânătorul este nemulţumit şi de lipsa de transparenţă a conducerii când vine vorba de cheltuirea banilor. Omul spune că se va adresa inclusiv instanţei pentru a verifica legalitatea actelor emise în ultimii doi ani.

Este indubitabil că actuala conducere a AJVPS Constanţa acţionează fără a fi recunoscută oficial, emite documente, hotărâri şi alte acte oficiale fără a respecta dispoziţiile legilor în vigoare”, spune Manolache, citat de adevarul.ro

Conform articolului 33 din Ordonanţa de Guvern 26/2000, cu privire la asociaţii şi fundaţii, „modificarea actului constitutiv şi/sau a statutului asociaţiei se face prin înscrierea modificării în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor aflat la grefa judecătoriei în a cărei circumscripţie teritorială îşi are sediul asociaţia”.

Articol complet AICI.

 

(Visited 333 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.