Primarul Vergil Chițac face Halloween la Constanța și le promite constănțenilor condiții ideale, pregătirile fiind pe ultima sută de metri pentru a le oferi trei nopți splendide de oroare urbană.

„Am bătut palma cu ENEL, vom tăia curentul în toate cartierele. Contez pe promptitudinea lor. Va fi o beznă deplină, nu se va vedea decât licărul ochilor maidanezilor turbați“, declară Vergil Chițac frecându-și mâinile de încântare.

Constanțenii care vor să petreacă un Halloween de neuitat nu trebuie să meargă nicăieri, putând rămâne pur și simplu în oraș, unde grotescul, spaima și teroarea sunt omniprezente, grație primarului implicat pe care îl avem.

Și asta nu e tot! Le garantez constănțenilor care vor dori să iasă în oraș că vor tremura de groază, iar cei care vor sta în case vor tremura de frig. Da, pentru că și cei de la RADET vor tăia apa caldă, ca să fie totul cât se poate de horror.

Avem câini pe post de vârcolaci, gropi și șantiere pe post de hrube și, evident, mai sunt și polițiștii locali, care în noaptea de Halloween vor fi mascați și vor tortura orice constănțean care se va aventura aiurea pe străzi“, spune primarul.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

(Visited 293 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.