Timp Liber

Au apărut primele imagini din cel de-al optulea sezon al ‘Game of Thrones’

Primele imagini din cel de-al optulea sezon al serialului ”Game Of Thrones” au fost dezvăluite de HBO în timp ce fanii aşteaptă cu nerăbdare lansarea ultimei serii.

Scris de 
 pe data 
7 februarie, 2019

Sezonul final, alcătuit din şase episoade, va fi lansat în luna aprilie şi va aduce deznodământul bătăliei pentru Westeros – la aproape doi ani după sfârşitul sezonului anterior.

Maisie Williams, în vârstă de 21 de ani, va reveni de asemenea în rolul Arya Stark, fiica băieţoasă de provenienţă nobilă.

Printre celelalte vedete care se vor întoarce pe micile ecrane în ultimul sezon se numără Sophie Turner, în rolul Sansa Stark, Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister, dar şi Peter Dinklage, în rolul Tyrion Lannister.

Game of Thrones” este bazat pe seria de romane fantastice semnate de George R. R. Martin ”A Song of Ice and Fire” şi a fost adaptat pentru televiziune de David Benioff şi D. B. Weiss.

Această sagă pentru micile ecrane a devenit unul dintre cele mai urmărite seriale de televiziune, iar actorii săi au ajuns vedete celebre în întreaga lume, cu toate că mulţi dintre ei nu erau cunoscuţi anterior.

Primul episod din cel de-al optulea sezon al ”Game of Thrones” va fi difuzat în premieră duminică, 14 aprilie, potrivit HBO.

 

Actualitate