Ca urmare a articolului publicat în constantadeastazi.ro cu privire la ofertele de Black Friday din magazinul Auchan, reprezentanții companiei au dorit să facă următoarele precizări:

„Prețurile afișate pe cele două etichete sunt cele reduse cu ocazia promoțiilor de Black Friday. Pentru acest eveniment sunt tipărite două seturi de etichete – una care se afișează într-un suport dedicat și care conține doar denumirea produsului și prețul, și o etichetă standard care conține toate detaliile acelui produs, inclusiv codul unic de identificare în sistem pe baza căruia colegii noștri din magazin pot verifica stocul produsului respectiv. Astfel, da, la raft produsele sunt însoțite de două etichete, însă ambele afișează doar prețurile noi, reduse”, se arată într-un drept la replică trimis de Auchan către ziarul Constanța de Azi.

Reamintim că în articolul publicat ieri, sub titlul VIDEO/FOTO. „Reduceri“ de Black Friday cu aceleaşi preţuri, la Auchan. Sub preţul nou este eticheta veche cu acelaşi preţ!  , mai mulți clienți semnalau faptul că peste etichetele cu preţurile vechi ale unora dintre produsele din hypermarketul Auchan din centrul comercial Vivo! Constanţa au fost puse etichete noi cu oferte de Black Friday. Doar că preţurile de pe eticheta veche erau aceleaşi cu cele afişate cu reducere pe cea nouă.

(Visited 57.258 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.