Umor

Avertisment pentru șoferi! Nu frânați pe b-dul Lăpușneanu că se pătează asfaltul

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
24 noiembrie, 2023

Primăria Constanța a anunțat că a terminat de reabilitat b-dul Alexandru Lăpușneanu și vine cu un avertisment către șoferi: Nu frânați că se murdărește asfaltul!

„Avem un asfalt așa frumos, proaspăt, arată perfect. Și ieri, la Trocadero, frânează un idiot brusc și lasă ditamai dâra de cauciuc pe asfalt. Mi s-a rupt sufletul când am văzut. Nu se poate așa ceva, strică imaginea orașului!”, a povestit viceprimatul Ioluț Ruju.

Așa, că începând de luni, șoferii care vor frâna și vor lăsa dâre pe asfalt pe b-dul Alexandru Lăpușneanu vor fi amendați contravențional și li se va interzice să mai circule pe acest sector de drum.

„Trebuie să fim așpri, dar severi. Prea își bat joc unii de orașul nostru. De aceea și încurajăm ambuteiajele și drumurile aglomerate, deoarece nu se pune frână bruscă și nu se pătează asfaltul”, a mai declarat viceprimatul orașului Constanța.

Actualitate