Timp Liber

Bagă vena pe interval dacă vrei la festival. Donează sânge și mergi gratuit la Neversea 2019 sau Untold

Și în acest an, organizatorii Neversea și Untold lansează campania Blood Network. Dacă donați sânge, puteți obține un bilet gratuit la unul dintre cele două festivaluri.

Scris de 
 pe data 
10 mai, 2019

Campania Blood Network din acest an se desfășoară în perioada 13 mai – 29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară.

De asemenea, veți putea dona și la caravanele mobile, ce pot fi găsite în nouă orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00 – 14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA.

Caravana mobilă de la Constanța va fi instalată în zilele de 29 și 30 iunie în Piața Ovidiu. Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA.

Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

La Constanța, puteți dona la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine din strada Nicolae Iorga, nr.58

Dacă donați la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară, trebuie să accesați, în funcție de festivalul la care vreți să mergeți, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde trebuie să completați formularul solicitat și să atașați o poză cu adeverința de donator.

Pe adresa de e-mail veți primi un cod cu care veți putea achiziționa abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD la prețul special de 513,94 de ron plus taxe din prețul final de 811,20 ron + taxe al abonamentului.
*la NEVERSEA la prețul special de 399 de ron plus taxe din prețul final de 599 ron + taxe al abonamentului.

 

Actualitate