Actualitate

„Băieţii care apără familia tradițională aplicându-i pumni și palme“. Reacţia USR după ce un deputat AUR şi-a bătut soţia

Deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Viorel Focşa este cercetat de poliţişti după ce, noaptea trecută, şi-a agresat soţia în faţa fiicei lor, care este minoră. Senatorul USR Constanţa, Remus Negoi, a reacţionat pe pagina sa de Facebook, unde a condamnat faptele lui Focşa, numindu-l pe acesta un „adevărat monstru“.

Scris de 
 pe data 
5 ianuarie, 2023

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, după ce deputatul AUR de Constanţa Dumitru Viorel Focşa şi-a bătut soţia, în noaptea de miercuri spre joi. Întreaga scenă s-ar fi petrecut sub privirile fiicei lor, care este minoră. Reprezentanţii AUR au confirmat faptele şi au transmis că a fost declarată o anchetă internă.

Reacţiile în spaţiul public nu au întârziat să apară. Senatorul USR Constanţa, Remus Negoi a transmis că AUR sunt „băieţii care apără familia tradițională aplicându-i pumni și palme!“.

„Idivizi precum acest Focşa, care nu ratează nicio ocazie de a flutura drapelul, de a purta ia tradiţională şi de a zbiera în portavoce despre cum apără ei familia şi valorile acesteia, în timp ce acasă îşi trec soţiile şi copii prin clipe de coşmar, sunt adevăraţi monştri!

Iată ce spunea Dumitru Focşa în 2021:
„Partidul AUR nu se dezice de la linia tradițională și singura care duce la dezvoltare pe toate planurile, pentru că noi NU suntem adepții „experimentelor”, știm foarte bine cine suntem, unde suntem, ce trebuie să facem, încotro ne îndreptăm și concluzionez: FAMILIA înseamnă țara, statul, națiunea!”

Da, şi noi ştim cine sunt şi iată că, din când în când, ies la suprafaţă fapte care arată realitatea, adevărata faţă a acestor extremişti conduşi de George Simion şi ce reprezintă, de fapt, FAMILIA pentru ei. Sunt curios câte femei din AUR vor ieşi să condamne public faptele groteşti ale lui Dumitru Focşa.

Nu în ultimul rând, vreau să-mi exprim regretul pentru traumele fizice şi psihice la care au fost supuse soţia şi fiica lui Dumitru Focşa. Sper ca toate instituţiile abilitate să îşi facă treaba, iar acest AUR-ist să plătească pentru faptele sale.

P.S.
La PNL ce se mai aude despre bătăușul lor de femei? Îl mai aveți în vizor, îi mai dați funcții, ceva?“, a declarat Remus Negoi.

Actualitate