Actualitate Administraţie

Bandă de autobuz pe Ferdinand. Chițac, după ce a dat traficul peste cap: „N-AM VĂZUT. ANALIZĂM!“

Scris de 
 pe data 
12 decembrie, 2023

Mai mulți șoferi din Constanța au fost luați prin surprindere în cursul zilei de marți, 12 decembrie, după ce au constatat că sensul spre gară al bulevardului Ferdinand a fost semnalizat pe carosabil ca fiind bandă pentru autobuz.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Vergil Chițac a declarat că NU A VĂZUT modificarea, apoi a încercat să explice decizia de schimbare a traficului pe care foarte mulți constănțeni o consideră „aberantă“. Chițac a susținut că modificarea implică și schimbările ce vor fi făcute și pe strada Cuza Vodă, ce în prezent încă se află în reabilitare.

Scroll mai jos pentru video.

„N-am văzut… Analizăm (râde). Discuția trebuie să îmbrace toată zona, inclusiv Cuza Vodă. Suntem în discuții destul de avansate și cred că vom reuși“, susține primarul.

„Pe Cuza Vodă, care sigur își va schimba sensul, adică va fi dinspre mare spre gară, o bandă sau cum este în proiect alternând așa, o bandă să trasăm parcări. Este o cerință a locatarilor din zonă, nu s-a ținut cont în timpul proiectării și ulterior.

Dar, am mers la autoritatea de management la cei care ne vor recepționa proiectul și discutăm să facem lucru ăsta.

Și parcările acelea. trasate și numerotate să intre cumva în regim de parcări rezidențiale, chiar dacă sunt pe carosabil, pentru că vorbim de oameni care locuiesc acolo. De aia vă spun analizăm că analiza e mai complexă.“

Actualitate