În timp ce vaccinul cu nanocip 5G nu este încă lansat oficial, Bill Gate$ lucrează deja la actualizări, menite să aducă inovații pentru controlul maselor.

Miliardarul, care este și președinte al Ocultei Mondiale, spune că efecte pronunțate ale vaccinului se vor înregistra la persoanele care, în general, sunt mai proaste decât Windows 98, acestea fiind predispuse la „ecranul albastru“.

Deși eliberarea vaccinului Covid-19 este programată pentru ianuarie 2021, o actualizare va fi probabil lansată între aprilie și mai. Care va fi conținutul? Bill Gate$ a dat câteva indicii prin versiuni ce au fost testate de echipele din laboratoarele ultra-mega-secrete.

Opțiunea Autism și particulele de aluminiu care modifică genomul vor fi întotdeauna acolo, însă unele caracteristici noi ar trebui să apară totuși în varianta actualizată.

De asemenea, tracker-ul GPS ar trebui să se transforme puțin, în timp ce microfonul ancestral Spy ar trebui să dispară treptat în favoarea noului senzor de gândire deviantă. Asta nu înseamnă că va dispărea în întregime, ci pur și simplu că Bill Gate$ va integra fiecare dintre caracteristicile sale într-un AI cuantic nou-nouț legat la baza de date Illuminati din cadrul Ocultei Mondiale.

(Visited 309 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.