Primii clienți car vor putea beneficia de ofertele de Black Friday 2018 la Fashion Days sunt cei care au instalată aplicația retailerului, la fel ca anul trecut, urmând ca la o jumătate de oră după, campania de reduceri să fie disponibilă și pe site-ul Fashion Days.

”E deja un eveniment recurent și e important să fim transparenți pentru a oferi încredere. Doar așa cred că o să crească piața”, spune Robert Berza, general managerul Fashion Days.

Potrivit lui Berza, Black Friday 2018 la Fashion Days începe joi seara, undeva pe la ora 7. ”Începem întâi în aplicație, apoi în site și vom avea reduceri de până la 90%”, spune acesta. În plus, planul reprezentanților Fashion Days este de a trimite câteva tiruri încărcate de colete încă de joi noaptea. ”Vom avea tiruri care vor pleca joi noapte spre clienți din București și Ilfov. Avem undeva la 10.000 de clienți care vor primi coletele vineri”.

Retailerul dispune de un stoc de produse cu 50% mai mare decât cel de anul trecut, respectiv peste 1,5 milioane articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice sau home&deco, cu discounturi ce vor ajunge până la 90%.

“Black Friday crește de la ediție la ediție și noi odată cu el. În cele 36 de ore dedicate campaniei Black Friday, anticipăm că vom vinde cât vindem într-o lună, adică aproximativ 35 milioane de lei, de la 24 milioane de lei în 2017. Comenzile prin aplicația noastră vor avea o pondere de 65%. Până miercuri, 21 noiembrie, vrem să livrăm 70% din comenzi”, spune Robert Berza, director general Fashion Days, citat de profit.ro.

Acesta a precizat faptul că, de Black Friday 2018 Fashion Days are 430 de branduri și 64.000 de modele (un articol de îmbrăcăminte care are mai multe mărimi) disponibile. În acest an, 30.000 de produse vor avea cel mai mic preț din an, iar 34.000 de produse vor avea discount dedicat de Black Friday. În același timp, discountul mediu este undeva între 50-60%.

Pe lista de branduri care vor avea reduceri în campania de Black Friday 2018 se numără Adidas, Nike, Puma, Levi’s, Diesel, Guess, Fossil, United Colors of Benetton, US Polo, Michael Kors, Love Moschino, Emporio Armani, informează site-ul www.start-up.ro.

Ghidul Fashion Days pentru Black Friday 2018

  • Alegeți una dintre opțiunile de livrare: curier, showroom, Oficiu Poștal, „când vrei tu”
  • Salvați-vă datele cardului pentru one-click pay (toate informațiile sunt păstrate în siguranță, plățile fiind realizate prin intermediul unor procesatori autorizați)
  • Descărcați din timp aplicația Fashion Days și creați-vă un cont
  • Adăugați produsele dorite în Wishlist sau direct în coșul de cumpărături
  • Activați push notification (pentru a fi primii care aflați despre startul Black Friday)
  • Bucurați-vă de cele mai mari reduceri din an!
(Visited 140 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.