Cazinoul din Constanta, Romania, unul dintre cele mai importante obiective turistice, în stil ART NOUVEAU, va fi consolidat si restaurat: Guvernul României a reaprobat indicatorii tehnico-economici în şedinţa de azi, 8 mai a.c., spune Ministerul Dezvoltării, după ce în urmă cu 5 ani, Dragnea și Mazăre pe faleză, în fața ruinii, se jurau pe mame că îl vor face ca nou.

Iată că astăzi Mazăre e arestat în Madagascar, Dragnea este răhățit tot pe dumnealui cu niște condamnări la pârnaie, în timp ce bietul Cazino abia își mai ține zidurile în picioare. Doar Făgădău sărmanul e din alt film, și la propriu, și la figurat.

Și fiindcă este din nou campanie electorală, Guvernul PSD anunță un nou termen pentru reabilitarea Cazinoului. Durata estimativă pentru realizarea proiectului este de 30 de luni (3 luni etapa de proiectare și 27 de luni cea de execuție). „Lucrările, în urma cărora Cazinoul va putea redeveni un centru cultural și de divertisment de anvergură internațională, cu o sală multifuncțională de 200 de locuri și de o sală de festivități de 150 de locuri. vor fi realizate de #MDRAP, prin Compania Națională de Investiții (#CNI), iar valoarea totală estimată a investiţiei este de 111.553.449,35 lei (cu TVA)”, spun tâlharii care conduc țara, potrivit unui comunicat al Guvernului.

“Ne-am luat astăzi angajamentul ca acest obiectiv emblematic al României să fie reabilitat și am convingerea că vom reuși să ducem la bun sfârșit și acest proiect extrem de așteptat de către toți românii”, a declarat viceprim-ministrul Vasile Daniel Suciu, cel care astăzi îi joacă rolul lui Dragnea din urmă cu cinci ani.

 

(Visited 388 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.