Timp Liber

Business Networking la Constanța. Împarți idei, păreri și cărți de vizită la un eveniment cu oameni de afaceri

Dacă îți doreșți să cunoșți oameni noi, care activează în diferite domenii profesionale, dacă vrei să faci networking de calitate și totodată să petreci momente frumoase alături de oameni profesioniști, ești așteptat la „Spring Networking Event“, organizat de JCI Constanța.

Scris de 
 pe data 
1 aprilie, 2019

Evenimentele dedicate business networking-ului în Constanța sunt rare, iar atunci când acestea apar este bine să profitați, fie că sunteți un antreprenor cu experiență sau unul aflat la început de drum, dar plin de idei.

Spring Networking Event – Secretele Succesului în Business se va desfășura vineri, 5 aprilie, la Hotel Sulina International din Mamaia, de la ora 18.00.

Veți avea ocazia să interacționați și să socializați cu reprezentanții ai mediului de afaceri, să împărtășiți din experiența de business și să vă promovați afacerea sau compania în rândul participanților. Scopul evenimentului este acela de a facilita networking-ul, cu posibilitatea de a stabili noi parteneriate și contacte de afaceri.

Networking-ul și discuțiile relaxante vor fi însoțite de un meniu plin de savoare, iar in partea a 2-a a evenimentului se va organiza o degustare de vinuri, susținută de Jidvei România și Wine & amp; Drinks Shop Constanța.

Invitatul special și gazda evenimentului este Alex Dona – antreprenor, trainer Marketing și Comunicare și managing partner Times New Roman, care va încuraja networkingul și totodată ne va împărtăși din experiențele sale profesionale.

De asemenea, printre speakerii evenimentului se enumeră și Laurențiu Bănescu, co-fondatorul berii Zăganul, care va vorbi despre itinerariul său profesional și despre ingredientele cheie care i-au asigurat succesul în business.

În încheierea evenimentului, Cristian Munteanu, solistul trupei Acoustic Dream, va susține un recital live.

ÎNSCRIERI, MAI MULTE DETALII ȘI CONFRIMĂRI: Tel: 0732 833 443.

Taxa de participare la eveniment este 100 lei/persoană, sumă ce include toate specialitățile servite în mediu.

Participanții vor primi vouchere și premii din partea partenerilor la eveniment.

Taxa se achită cash, înainte de începerea evenimentului, sau în contul JCI Constanța:
Junior Chamber Internațional Constanța, Banca Transilvania. RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911

Dovada plății se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro

Detalii suplimentare despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook, JCI Constanta.

Prin acest eveniment, JCI Constanța alături de colaboratorii săi – ASOAF Constanța și PNFAIMM – dorește să încurajeze networking-ul, inițiativele antreprenoriale, spiritul asociativ, curajul, perseverența și ideile benefice comunității. Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări.

 

Actualitate