Umor

Ca să rezolve problema aglomerației de pe Aurel Vlaicu, Chițac anunță că va monta tiroliene

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 septembrie, 2022

Pentru că șansele ca lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu să fie finalizate în următoarele 2-3 decenii sunt infime, primarul Vergil Chițac propune o abordare inedită: în loc de mașină, constănțenii vor putea străbate bulevardul cu tiroliana.

„Vor pleca tiroliene de pe fiecare fiecare bloc sau clădire din zonă, cu direcția către cele artere principale ale orașului. Și, pentru ca locuitorii din Tomis Nord să se simtă bine, tiroliana va avea puncte finale și în stațiile CT BUS.“

Cei din Tomis Nord nu sunt însă convinși că tiroliana va rezolva aglomerația din cartier. „Am înțeles că pensionarii – și sunt mulți – vor avea gratuitate pe tiroliană. Iar asta înseamnă că vor face zilnic zeci de ture cu tiroliana, doar pentru că e gratis. Ca să nu mai zic că vor bombăni împotriva tinerilor, pentru că nu-i lasă în față la tiroliană. Cartierul va rămâne în continuare blestemat!“, spune un constănțean.

Actualitate