O femeie însărcinată a trecut printr-un adevărat calvar după ce s-a prezentat la spital cu mici contracții. Medicul pacientei a internat-o pentru a-i face cezariană, doar că fiind testată preventiv pentru COVID19 a ieșit POZITIV asimptomatic.

De aici s-a activat un adevărat mecanism, femeia fiind preluată de o ambulanță și dusă la un spital covid pentru gravide.

A trebuit să stea 4 zile într-un salon insalubru și să înghită tratamentul pentru coronavirus pentru că apoi să i se spună că a fost o eroare medicală și ea nu e infectată cu coronavirus.

Mihaela Florina Popescu își povestește pățania pe Facebook:

„Pe data de 11, sâmbătă, m-am prezentat la spital la Mioveni cu niste mici contracții. Mă examinează doctorul meu și hotărăște să mă interneze ca luni să îmi facă operația de cezariană… Înainte de internarea propriu zisă sunt dusă să mi se ia exudatul pt depistarea covidului… A doua zi duminică după amiază îmi vine rezultatul: Pozitiv !

Șoc, groază și disperare. Mă sună dr meu și îmi spune să stau liniștită că o să fiu transferată la Câmpulung că acolo este maternitate pt gravidele cu covid și o să fiu tratată foarte bine… Vă dați seama cum a picat această veste, am părinții bolnavi, socrul la fel, străbunica de 80 ani pe care nu aș fi vrut să îi îmbolnăvesc. Mă gândeam la bebeluș că dacă nasc la Câmpulung nici măcar să îl văd nu mă lasă, avea să îl trimită la Mioveni sau la Pitești, iar eu să îl iau când ies negativă….

Am insistat foarte mult să repet testul și ei nu au vrut, că procedura este să îl repet peste 8 zile. Vroiam să îl plătesc doar să mi-l repete, dar nu a fost chip să mă lase, așa că am fost transferată la Câmpulung. Ce să spun când am ajuns acolo a început disperarea mea. Horror, era exact ca într-un lagăr. Vine o doctoră să mă controleze, pff mă bagă într o cameră MIZERAAAA😥😥. Am plâns în continuu, mi se părea că trăiesc un coșmar și așteptam să mă trezesc😥😥. Bun… mă duc în salon, bine că eram singură și nu eram băgată cu alți bolnavi, și sunt lăsată acolo fără alte întrebări, fără să vină să vorbească cineva cu mine despre ce se va întampla pe mai departe în condițiile în care eu a 2 a zi urma să născ… Asistentele nu veneau decât dimineața și seara să îmi monitorizeze bebele, iar când întrebam de doctor ceva îmi răspundeau că o să vină și la mine dar ciuca…

Dupa 3 zile de disperare primesc și o veste bună și anume că doctorul meu a insistat să mi se repete testul. Wooow, acum se poate face? Ce josnic! Mi se ia probă și în 10 ore rezultatul Negativ. Pff în sfârșit am respirat ușurată dar culmea trebuia să mai stau 48 ore să repet din nou 😥
Între timp, asistentele tot veneau cu tratament pt covid… CE MĂH??? Pentru ce să iau pastile dacă nu am simptome? Pentru ce? La care asistenta îmi spune că nu e problemă, rău nu îți fac

Mă trezesc cu telefon de la DSP ca să ia în evidență contactii mei directi, îi spun că stau cu soțul, fata și mama și merg des la socrii..  El ce spune: nu mă intereseaza decât de soț și copil🤣🤣. Păi și ceilalti nu sunt contacți direcți? În fine, macar au scăpat ei… Și imi vine în minte să îl intreb dacă e normal să mi se dea tratament pt Covid dacă eu nu am simptome, iar răspunsul lui a fost : Cum doamnă să vi se dea tratament? V-a dat doctorul tratament pt covid? Doamnă, să refuzați tratamentul că nu e normal! CE MĂH??? DOAMNE, DOAMNE că mori cu zile în spitalele noastre, mori cu zile…

După toate astea îmi iese și celălalt test Negativ, iar replica unui doctor a fost că undeva s-a produs o greșeală. Mulțumesc lui Dumnezeu că bebelina mea a stat cuminte în burtică că aia îmi lipsea să nasc în cocina aia.

Asa ceva nu mă gândeam să trăiesc vreodată. Pur și simplu m-a marcat pe viață, și vă spun sigur că nu sunt singură, încă o fată venită tot de la Mioveni a fost pozitivă iar mai apoi miraculos negativă, iar alte 2 fete care erau în alt salon au ieșit negativ plus fără simptome… Am ajuns să ne batem joc de viața unor tinere și a unor bebeluși? Pentru ce? Pentru bani?”

(Visited 1.259 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.