Umor

Carrefour ia măsuri pentru descurajarea cozilor. Clienților li se va lua temperatura rectal

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 mai, 2020

Coada de la hypermarketul Carrefour din Constanța s-a dispersat în doar câteva secunde, după ce a fost dat un anunț că temperatura clienților va fi luată rectal, pentru o mai bună precizie, ca măsură de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus.

La rând au mai rămas doar trei tipe, o băbuță, doi flăcăi și un nene ce părea să semene cu viceprimarul Dumitru Babu.

Cei rămași la coadă au declarat că nu se așteptau să aibă parte de bună-dispoziție înainte de a pleca la cumpărături.

„Considerăm această măsură ca fiind necesară pentru o mai bună acuratețe în aflarea temperaturii corporale a clienților noștri…

Dar și pentru a mai rări nenorocita aia de coadă în care nimeni nu respectă distanța de siguranță de cel puțin 1,5 metri! Ai dracului inconștienți, cărora nu le pasă de sănătatea celor din jur, cu 5G-ul lor de psihopați inculți, care se pișă pe toți cei care au stat izolați. Bă, fu****ă muma-n c*r de limitați cu 4 clase! Coronascepticii p**ii mele! Vreți cumpărături, inteligenților? Daa? Hai, la termometru!“, a transmis unul dintre reprezentanții hypermarketului.

Cei mai mulți dintre clienții care s-au declarat revoltați de măsura luată, spun că preferă să fie infectați cu trei tipuri de COVID decât să le bage cineva străin un termometru rece în fund și au spus că se duc la Lidl, unde nimeni nu-i bagă nici măcar în seamă.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate