Miklos Tolnai a fost difuzat de postul Antena 1 în emisiunea Chefi la Cuțite și a susţinut că ar fi stat în comă timp de trei luni, la o bază militară americană din Germania. Totodată, bucătarul a susținut că ar fi participat la 5 misiuni internaționale, fiind rănit în teatrul de operațiuni din Afganistan, unde a suferit 85 de fracturi.

Citește și: Militar român rănit în Afganistan, trecut în rezervă cu o pensie de… 360 lei. „Am stat trei luni în comă, am suferit 85 de fracturi. Dar atât costă viața unui militar”

Bucătarul, în vârstă de 31 de ani, a reuşit să-i convingă cu povestea lui pe producătorii emisiunii, care au lăsat declarațiile pe post fără să le verifice. Mai mult, reprezentanții Antena 1 sunt nevoiți să difuzeze în continuare edițiile în care apare Tolnai, emisiunea fiind înregistrată. Într-un punct de vedere oficial, un reprezentant PR al postului de televiziune susține că momentele în care bucătarul își spune minciuile, vor fi tăiate.

Citește și: Reacția Antenei 1 ca urmare a scandalului cu Miklos Tolnai, concurentul impostor de la Chefi la Cuțite

Constanța de Azi a reușit să-l contacteze telefonic pe Miklos Tolnai. „Nu am ce să declar în sensul ăsta nimic“, a spus acesta când l-am întrebat ce părere are despre reacția oficială a MApN. Totodată, întrebat dacă este adevărată și de ce a spus povestea din emisiune, bucătarul a răspuns la fel: „Nu am ce să declar…“, după care a închis telefonul.

Scandalul iscat a stârnit reacții, atât din partea MApN, dar mai ales din partea a sute de militari care s-au arătat revoltați de povestea pe care bucătarul Miklos Tolnai a spus-o în emisiune. Multe dintre comentarii au apărut chiar pe pagina de Facebook a bucătarului, dar și pe unele dintre grupurile militarilor profesioniști.De asemenea, unul dintre militari a reușit să o contacteze pe administratora restaurantului la care lucrează ca bucătar Miklos Tolnai. „Este un bun bucătar și nu mă privește trecutul lui, iar în CV-ul lui nu se specifică nimic cu privire la armată“, ar fi declarat șefa lui Tolnai.

 

(Visited 6.051 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.