În paralel, atât poliția cât și ISJ fac anchete pentru a stabili ce l-a determinat pe Ștefan să recurgă la acest gest disperat. Colegii acestuia au povestit pe Facebook că părinții lui s-ar fi aflat în divorț, lucru care l-a marcat foarte tare.

Referitor la cazul elevului în vârstă de 12 ani care s-a aruncat de la etajul al II-lea al Liceului George Călinescu, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța face următoarele precizări:

„La ora actuală se desfășoară anchete pe toate nivelele de competență, DGASPC Constanța continuând colaborarea cu organele de cercetare,
Inspectoratul Școlar Județean Constanța și conducerea unității de învățământ respective.

Ca și instituție care are drept scop respectarea și apărarea drepturilor copilului, DGASPC Constanța apreciază că este necesară o gestionare foarte atentă a tuturor informațiilor care apar în spațiul public astfel încât acestea să nu contravină interesului superior al copilului.

De asemenea, dorim să subliniem faptul că, în acest moment, primează sănătatea elevului în vârstă de 12 ani și că facem tot ceea ce este necesar pentru siguranța emoțională a colegilor care au fost martorii acestui eveniment. Specialiștii DGASPC Constanța continuă ancheta pe linie socială.”

(Visited 4.697 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.