Sănătate

Ce să faci pentru a avea buze catifelate în sezonul rece

În sezonul rece, buzele tale sunt expuse la mult mai mulți factori externi, de aceea au nevoie de îngrijire specială. Astăzi te învățăm cum să prepari acasă două exfoliante naturale:

Scris de 
 pe data 
7 februarie, 2018

Pentru buze catifelate și vizibil mai voluminoase, îți recomandăm un exfoliant cu scorțișoară și zahăr brun.

Vei avea nevoie de două linguri de zahăr brun, jumătate de lingură de scorțișoară, jumătate de lingură de miere și jumătate de lingură de ulei de măsline.

După ce ai amestecat aceste ingrediente, masează produsul pe buze cu mișcări circurale delicate timp de 1-2 minute. Clătește-ți apoi buzele cu apă călduță și observă efectele, buzele tale vor căpăta un aspect mai sănătos și vor părea mai mari.

Un alt exfoliant pe care îl poți face acasă are la bază mierea și glicerina vegetală. Pentru a-l prepara ai nevoie de o lingură de miere, o lingură de glicerină vegetală, una de zahăr și una de ulei de argan, migdale sau măsline. Amestecă toate ingredientele într-un recipient, apoi aplică pe buze masând produsul cu mișcări circulare timp de 1 minut.

Pentru rezultate optime poți lăsa exfoliantul să acționeze încă 3 minute, astfel te vei bucura de buze catifelate și hidratante.

Actualitate