Eveniment

Cei doi bărbați morți în accidentul de sâmbătă făceau întrecere. „Ăstalaltul a intrat peste el şi a pierdut controlul la volan”

Cei doi tineri decedați și-au căutat moartea în curse ilagale de mașini. În momentul accidentului, ei se întreceau cu un alt șofer.

Scris de 
 pe data 
23 ianuarie, 2022

Cei doi bărbați decedați în accidentul de sâmbătă din apropierea localității constănțene Galeșu participau la o cursă de mașini în momentul accidentului. Informația a fost oferită chiar de fratele unuia dintre cei decedați, care spune că celălalt șofer a încercat să îl intimideze și l-a scos de pe șosea.

Cei doi bărbați, cunoscuți drept Apti și Biți de 27 de ani, respectiv 40, au decedat pe loc, în timp ce un alt tânăr a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Constanța și se află în comă. Niciuna dintre victime nu purta centură de siguranță, astfel încât trupurile lor au fost aruncate din mașină după ce vehiculul s-a răsturnat de mai multe ori.

Erau în întrecere şi ăstalaltul a intrat peste el şi a pierdut controlul la volan. A încercat să-l intimideze, să-l câştige. Da, a încercat să-l intimideze”, a povestit fratele unuia dintre cei decedați.

Cei doi tineri morți sunt aceeași care în urmă cu câteva zile se filmau în timp ce participau la alte curse ilegale de mașini pe Autrostrada Agigea – Ovidiu. Polițiștii au reușit identificarea lor și au dispus reținerea permiselor de conducere în vederea anulării, precum și demararea urmăririi penale împotriva celor doi.

Actualitate