Doi bărbați au decedat astăzi după ce s-au răsturnat cu autoturismul la ieșire din localitatea Nazarcea. BMW-ul în care se aflau a derapat din cauza vizitei excesive, martorii susținând că autoturismul era implicat în curse ilegale.

Din primele informații, se pare că cele două victime decedate,ambele de etnie romă, în vârstă de 25, respectiv 40 de ani, sunt cei doi șoferi filmați în timp ce făceau curse ilegale de viteză pe A4, zilele trecute.

Deși aveau permisele reținute și erau cercatați penal, cei doi și-au mai încercat norocul și sâmbătă dimineață, însă finalul a fost unul tragic. Doi morți și o altă persoană aflată în stare critică.

„Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea. Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

(Visited 2.300 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.