În vederea alinierii/încadrării corecte din punct de vedere fiscal al calcului impozitului aferente bunurilor imobile – clădiri rezidențiale, conform prevederilor Legii nr. 227/2015, Primăria Nicolae Bălcescu va iniția o campanie de verificare şi acolo unde este cazul de rectificare a declarațiilor de impune.

În acest sens, în perioada 01.06.2021 – 01.12.2021, invităm persoanele fizice/juridice proprietare de imobile-clădiri cu destinație rezidențială pe raza UAT Nicolae Bălcescu să se informeze și să își rectifice, dacă este cazul declarația de impunere cu privire la clădirile rezidențiale pe care le dețin în proprietate.

Subliniem faptul că această acțiune demarată de către Primăria Comunei Nicolae Balcescu nu are în vedere o modificare a impozitării, ci strict încadrarea corectă, conform legislației fiscale în vigoare, pentru toți proprietarii de imobile-clădiri rezidențiale (case, apartamente, etc.) de pe raza UAT Nicolae Bălcescu.

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor şi pentru corecta informare în vederea implementării acestor măsuri descrise mai sus, vă stăm la dispoziție prin Compartimentul Impozite si Taxe, aflat în sediul Primăriei Comunei Nicolae Balcescu din str. Carol I, nr. 26 sau la tel. 0241257016, e-mail: relatii_public@primaria-nbalcescu.ro.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.