Umor

Chițac, amenințări suburbane către cei care îl critică: „Poate vă trimit excavatorul galben în fața blocului!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 august, 2022

Sătul să tot fie înjurat și criticat dur pe pagina sa de Facebook, primarul Vergil Chițac îi pune la punct pe constănțenii obraznici, care sunt nemulțumiți de faptul că orașul este praf.

Edilul a recurs la amenințări grave, cu care i-a redus la tăcere pe câțiva dintre critici. „I-am răspuns unui obraznic, care mă tot înjura că și-a rupt mașina într-o groapă… I-am zis că poate vrea să-i trimit excavatorul galben în cartier. Gata. A dat-o la întoarsă apoi n-a mai scos o vorbă“, spune Chițac.

„Păi ce facem aici? Dacă e nevoie, o s-o fac și pe-asta, să nu se joace cu mine! Excavatorul galben, tată. Așa îi pui la punct pe de-alde de-ăștia. Am încercat să-i iau la mișto, să le răspund obraznic, să-i persiflez până la lacrimi, însă cu smiorcăiții ăștia nu se mai poate. Ia mai dă-i în p*** mea! Prea toată lumea e nemulțumită și e clar că vorbim despre o campanie, o conspirație ațintită asupra mea“, a explicat primarul Constanței în cadrul unei conferințe susținută în fața vilei sale din Eforie.

Actualitate