Umor

Chițac bagă taxă de viteză pe Aurel Vlaicu, după ce un dement a gonit cu 15 km/h pe bulevard

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 noiembrie, 2021

După ce și-a propus să-i taxeze pe constănțeni pentru ceea ce nu au, adică spații verzi și parcări, primarul Vergil Chițac a fost lovit de o nouă idee prin care să poată stoarce bani de la contribuabili: taxa de viteză pe Aurel Vlaicu.

Revelația i-a venit în timp ce ședea pe buda din vila de la Eforie și citea știri pe telefon. Un clickbait despre un individ care a fost filmat în timp ce gonea cu 15 km/h pe bulevardul Aurel Vlaicu l-a inspirat pe Chițac să propună noua taxă.

„Dacă vrea și, mai ales, poate să meargă cu viteza asta pe Aurel Vlaicu, atunci își permite să plătească și 100 de lei pe lună taxă de viteză pe acel bulevard! Gata, toată lumea banu’ jos! Mai dă-i în p*** mea! “, le-a explicat Chițac consilierilor săi personali.

Astfel, toți consilerii săi pupinfundari au fost de acord în unanimitate cu noua taxă, la fel cum au fost și cu taxa pe spații verzi, regulamentul parcărilor, regulamentul de acces în Peninsulă, cheltuitul a 1 milion de euro pentru beculețele de Crăciun sau, de ce nu, 4 milioane de dolari pentru un trotuar cu stele ca la Hollywood.

„Toate ideile domnului primar, care nu este un individ egocentric, un pensionar rupt de realitate care habar nu are administrație și cum e viața reală în Constanța, căruia nu-i este efectiv scârbă când vede oameni – așa cum îl critică doar 15-20 de indivizi cu interese ascunse prin oraș, sunt excepționale și știm sigur că toți constănțenii și le doresc, chiar dacă ei nu știu asta! E o cutumă europeană. Aveți încredere!“, a explicat Horhe Măndilălă, unul dintre consilierii degeaba ai primarului.

Actualitate