Primarul Constanței, Vergil Chițac a propus introducerea unei noi taxe în Constanța: 50 lei/an pentru fiecare persoană. Edilul motivează că din acești bani va avea avea grijă de spațiile verzi din oraș.

Rugat să comenteze necesitatea introducerii acestei noi taxe, Vergil Chițac a declarat că nu îl interesează, fiindcă el locuiește în Eforie și nu va fi afectat de taxa pe spații verzi de 50 lei/persoană.

„Haideți domnule să fim serioși. Nu mă afectează această taxă, eu locuiesc în Eforie, deci nu va trebui să o plătesc. Așa le trebuie constănțenilor. Puteți să urlați cât vreți!“, a spus primarul, în timp ce mânca struguri dintr-un bol, împreună cu Felix Stroe.

„Mi-au cerut spații verzi, m-au certat că nu am grijă de parcuri, ei bine, lasă că vă învață nenea ce e respectul. Ați vrut locuri de parcare? Pac, taxă pe parcare! Ați vrut spații verzi? Pac, taxă pe spații verzi! Ce mai vreți? Hai spuneți, că e pregătit moșu?”, a completat Chițac râzând în hohote.

Surse din cadrul Primăriei ne-au declarat că Chițac pregătește și alte taxe: taxă pe măturat străzile, taxă pentru semafoare, taxă pentru adunat câini, taxă pentru trotuare etc.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

(Visited 1.327 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.