Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vergil Chițac susține că în spațiul public circulă „informații sub formă de bârfă“, conform cărora va concedia funcționari din cadrul Primăriei, va politiza instituția, va intra în război cu oamenii de afaceri ai orașului sau că nu va avea o relație bună cu presa locală.

Noul primar al Constanței neagă toate aceste zvonuri, însă admite că vor exista schimbări de personal în cadrul Primăriei, despre care spune că o va „profesionaliza“.

„Se zvonește că voi concedia foarte mulți funcționari din Primărie. Fals. Vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Cred în buna credință a oamenilor.

Se zvonește că voi politiza Primăria. Fals. O voi profesionaliza cu oameni care au demonstrat în sectorul respectiv că pot și care au avut rezultate. Știu și cred că oamenii mari pot face lucruri mari.

Se zvonește că voi intra in război cu oamenii de afaceri. Fals. Voi fi un primar pro business și veți vedea asta. Știu și cred că afacerile private sunt motorul economiei locale.

Se zvonește că voi avea o relație contondentă cu presa. Fals. Dincolo de mizeriile care s-au spus despre mine și familia mea în campania electorală, știu și cred că presa este esența democrației.
Aveți încredere!
“, a transmis Vergil Chițac.

(Visited 662 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.