Umor

Chiţac explică de ce e tot mai absent din spaţiul public. „Îmi tratez durerea în c** la o clinică din Viena“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
30 septembrie, 2022

Acuzat tot mai des că este absent din spaţiul public, fiind rareori văzut în afara biroului din Primărie, Vergil Chiţac a dcis să facă o serie de declaraţii menite să clarifice situaţia. „Urmez un tratament destul de costisitor, dar pe care, din fericire, mi-l permit. Încă de la începutul mandatului merg regulat la o clinică din Viena unde îmi tratez durerea în c*r. Aici, în ţară, medicii nu pot face nimic pentru că nu au aparatura necesară“, a explicat primarul Constanţei.

Chiţac a povestit că, de fapt, toată viaţa s-a confruntat cu dureri în zona dorsală, dar ele s-au acutizat de când a fost ales primar, pe fondul stresului şi a locului de muncă.

„Din primele analize nu au reuşit să-şi dea seama ce am, credeau că e ceva cu prostata că era cam în aceeaşi zonă. M-am tratat cu leacuri băbeşti, cu euro, cu ce-am găsit. Nici un rezultat. Abia mai târziu, la RMN, s-a aflat locul exact al durerii”.

Edilul spune că, după cum se vede foarte bine, în România nu există aparatura sofisticată capabilă a trata astfel de dureri, de aceea a fost nevoit să apeleze la medicina din Austria. „Din păcate am primit o veste proastă, durerea s-a cronicizat, nu mai pot fi vindecat. O să trebuiască s-o port cu mine toată viaţa!”.

Actualitate