Primarul Chițac spune că s-a întâlnit zilele trecute cu reprezentanții asociațiilor de proprietari. Deși discuția a debutat mai aprins (așa spune el), mai exacr după ce a fost făcut albie de porci, edilul i-a anunțat că nimic nu se schimbă și constănțenii trebuie să facă treaba Primăriei.

Dar, pentru a le arăta că este generos, Chițac i-a anunțat că îi va ajuta cu un… grup de whatsapp. Nu este glumă, atâta poate face Primărie Constanța pentru oraș.

„Trebuie să înțelegem că fiecare dintre noi are responsabilități și că dacă vrem ca orașul nostru să fie demn de secolul 21, trebuie să ni le asumăm și să respectăm reguli. Multe dintre prevederile despre care am discutat în ultima perioadă sunt vechi de 20 de ani și nu au fost aplicate. Am rugămintea la dumneavoastră să colaborați cu noi și să ne transmiteți orice problemă întâmpinați. Vom înființa un grup de whatsapp și vă rog ca acolo să ne transmiteți orice problemă aveți ca să putem interveni rapid și eficient. Prin conlucrare putem găsi soluții avantajoase pentru ambele părți‟, scrie Primăria Constanța pe Facebook că ar fi zis Vergil Chițac la acea întâlnire.

În ce privește colectarea selectivă, primarul i-a informat că fiecare asociație trebuie să angajeze societăți comerciale autorizate.

„Știm că sunt probleme cu ghenele de gunoi care au fost construite neconform și ne angajăm să le refacem. Vă rugăm însă să puneți materialele reciclabile separat. predarea acestor materiale reciclabile către operatori specializați înseamnă bani, inclusiv pentru asociațiile de proprietari. Așa cum le valorifică cei care scormonesc prin gunoaie, tot așa le poate valorifica și asociația de propretari‟, ar mai fi spus Chițac.

(Visited 1.443 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.