Umor

Chițac intră în concediu până în septembrie, că îi vin turiștii la cazare în Eforie

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
14 iunie, 2021

Vești bune pentru constănțeni. Primarul Vergil Chițac va fi ocupat câteva luni și nu va mai trece prin Constanța pentru că a venit vara și îi vin turiștii la cazare în Eforie.

„Eu vara am activitate, eu prestez și în industria turismului, domle. Facem un fel de turism așa mai tradițional, direct acasă la noi, mai închiriem câte o cameră, două. Dimineața stau cu cheia la margine de drum, mai pică câte un client, toată lumea mulțumită. Ce să faci, e greu doar din pensia de amiral și salariul de primar…”, a mărturisit Chițac.

Întrebat despre activitatea din Primărie, acesta spune că toate lucrurile sunt așezate în ordine și trebuie să avem încredere:

„Nu e problemă cu Constanța. Totul merge strună. Lumea mulțumită, am lăsat proiecte unul și unul la cheie. Am muncit mult, constănțenii au avut încredere și acum se bucură. Chiar ieri am fost interpelat în trafic de un grup de șoferi. Foarte încântați oamenii. Nu știu ce îmi strigau fiindcă nu merg cu geamul deschis la mașină că mă trage curentul, dar era ceva de bine. Apropo, ce înseamnă „Da-ți-ar domnu mâncărimi în fund și mâini de T-rex?”

Potrivit unor surse interne, primarul Vergil Chițac nu va trebui să-și delege atribuțiile către subordonați pe perioada concediului fiindcă el oricum nu făcea nimic în Primărie.

Actualitate