Umor

Chiţac o aduce la Târgul de Crăciun pe artista din târgul de la Calafat. „Şi aici poate cânta în faţa nimănui!“

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 decembrie, 2022

Furios că în ţară mai există un Târg de Cărciun cel puţin la fel de trist şi de abandonat, primarul Vergil Chiţac a decis să intervină după ce pe internet au devenit virale imaginile cu o cântăreaţă care prestează la târgul din Calafat în faţa a zero spectatori.

„O aducem pe domnişoara artistă să cânte în faţa nimănui şi la Constanţa!“, a exclamat primarul Chiţac în cadrul unei şedinţe. „Iată de câtă publicitate a avut parte Calafatul datorită acestei fete. Târgul nostru de Crăciun este mult mai trist şi, la fel, vizitat de nimeni. De ce să nu afle lumea? Mai ales că domnişoarei îi place să facă atmosferă, chiar dacă sunt sau nu sunt oameni. Îi va plăcea la noi!“

În primă fază, cântăreaţa a refuzat propunerea primarului Chiţac, motivând că se teme ca nu cumva să se aleagă cu vreo toxiinfecţie alimentară din târg, însă după multe insistenţe şi după ce a văzut imagini în care nici dracul nu se plimbă prin târgul de la Constaţa, solista a spus că abia aşteaptă să vină pentru a face o atmosferă de neuitat.

Actualitate