Umor

Chițac vrea sensuri giratorii pe străzile cu sens unic: „Să nu adoarmă șoferii blocați. Se mai învârt și ei, le dăm impresia că se mișcă”

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 august, 2023

Primarul Vergil Chițac a găsit soluția pentru nemulțumirile zecilor de mii de șoferi din Constanța care petrec zilnic o bună bucată de vreme blocați în trafic, pe străzile cu sens unic. Fiindcă șoferii se plictisesc în trafic, fără a se putea mișca cu zecile de minute, edilul a găsit o soluție inovatoare: sensuri giratorii pe străzile cu sens unic.

„Decât să stea degeaba și să adoarmă la volan, mai bine se învârt în sensurile giratorii. Își dezmorțesc picioarele, mâinile, nu mai au timp să se gândească la toate prostiile. Plus că la copii le place la nebunie să se învârtă. Eu zic să dăm puțin în mintea copiilor”, a declarat, mândru de el, Chițac. Primarul spune că i-a venit ideea în timp ce se uita la un documentar la TV despre animalele de la grădina zoologică.

„Avusesem o ședință cu directorii, dar a trebuit să plec fiindcă îmi începea serialul pe Animal Planet. Acolo am văzut că la grădina zoologică animalele se învârt în cerc pentru a face mișcare. Ele știu că nu au unde să plece, dar tot se învârt, parcă sunt alienate. Au sentimentul de libertate, dar ele nu pleacă nicăieri. Asta putem face și cu șoferii. Au impresia că se mișcă, dar ei sunt tot acolo”, a povestit râzând Vergil Chițac.

Actualitate