Lifestyle

Cinci cadouri inteligente pentru pasionații de tehnologie

Trăiești în secolul vitezei, unde mobilitatea, autonomia și legătura permanentă cu ceea ce contează pentru tine sunt lucruri pe care vrei să le atragi de partea ta. Pentru că există atâta pasiune pentru inteligența artificială, iar târgurile de tehnologie aduc, an de an, noi gadget-uri, este normal să îți dorești să ții pasul și să te bucuri de beneficiile celor mai noi device-uri.

Scris de 
 pe data 
5 iulie, 2018

Desigur, printre admiratorii noilor tehnologii se găsesc adevărații pasionați, care doresc întotdeuna să achiziționeze cele mai noi modele apărute, fie că vorbim despre telefoane inteligente sau despre ultimul model de robot de uz casnic, dar și alți utilizatori mai puțin cunoscători.

O vorbă foarte populară în secolul vitezei spune că „dacă nu ești on-line, nu exiști”, lucru ce motivează din ce în ce mai mulți oameni să fie la curent cu noile tendințe în materile de gadgeturi, menite să le ușureze viața cotidiană și socială.

Popularitatea device-urilor inteligente, dar și utilitatea lor le-a oferit statutul de „indispensabile”, lucru ce le transformă în cadouri perfecte pentru oricine, întrucât, indiferent de vârstă, interese sau job, oameni de pretutindeni le folosesc zi de zi.

Iată câteva idei de cadouri pentru acei oameni din viața ta care sunt mereu conectați:

  1. Ultima generație de smartphone

Cu siguranță, oricine are deja un telefon, nu se va supăra dacă primește un altul nou, de ultimă generație. Unul dintre cele mai populare modele de smartphone de anul acesta este Huawei P10, respectiv Huawei P20, extrem de apreciate pentru design-ul inovator și calitatea camerei foto.

Poți afla mai multe online, despre accesoriile disponibile și varietatea de materiale și culori. De asemenea, are un difuzor puternic ce punctează foarte bine partea de bass, iar un iubitor de muzică va aprecia calitatea sunetului și a căștilor care vin la pachet cu telefonul. 

El poate fi considerat un smartphone clasic ca design, elegant, fabricat cu maximă atenție la detalii și din materiale de foarte bună calitate. Pentru siguranță, vezi foliile Huawei P20 și optează pentru protejarea acestuia cu o folie specială pentru ecran, alături de o husă potrivită. 

  1. Ochelari VR Box sau Binoclul Inteligent

Un alt element de adăugat pe lista cadourilor inteligente foarte apreciate sunt ochelarii VR, care oferă utilizatorului o experiență virtuală inedită. Cu ajutorul noilor ochelari VR utilizatorul poate călătorii în cele mai exotice locuri posibile, chiar de pe canapeaua lui din sufragerie, în plus, sunt comozi și ușor de folosit, fiind compatibili cu orice tip de smartphone.

Desigur, pentru cei care iubesc să călătorească, există și varianta de binoclu inteligent, care poate oferi experiențe fascinante oricui pleacă la munte sau în expediții, deoarece, datorită lentilelor speciale și a unui zoom puternic, obiectele pot fi vizualizate la distanțe mari, chiar și pe întuneric.

  1. Șapca Smart

Dacă ai un prieten pasionat de muzică, șapca smart poate reprezenta cadoul perfect pentru el, pentru că este dotată cu un set de câști încorporate, precum și cu microfon, permițând utilizatorului să vorbească la telefon sau să asculte hit-urile sale preferate.

  1. Boxa portabilă

Pentru cei mai petrecăreți prieteni, găsirea cadoului perfect poate reprezenta o mare aventură, însă nu și dacă le oferi prilejul de-a da o nouă petrecere. Dăruiește-le o boxă portabilă performantă și vei vedea mulțumire pe chipul lor, mai ales pentru că, în funcție de modelul ales, calitatea sunetului poate fi excepțională.

  1. Camera Sport HD

Nu uita nici de acei prieteni pasionați de sporturi extreme și achiziționează pentru ei un gadget potrivit nevoilor lor, așa cum este o cameră sport HD, rezistentă la apă, ce poate fi montată pe cască, motocicletă, bicicletă sau pe alte obiecte dedicate sportului și nu numai.

Acest gadget este ideal pentru drumețiile pe ploaie, întrucât poate înregistra fără probleme imagini inedite în condiții de umiditate crescută și ploaie, putând fi folosit și pentru înregistrări subacvatice pentru perioade scurte.

Bineînțeles, nu trebuie să te oprești la aceste idei sau la una singură, putând să le combini pentru a-ți surprinde prietenii cu tot felul de cadouri inedite. Încearcă să fii la curent cu noile tendințe în materie de gadgeturi și vei impresiona cu siguranță!

 

Actualitate