Lifestyle

Cinci obiceiuri ale doamnelor ce îi pun pe fugă pe bărbați

Deși este greu de crezut, doamnele au câteva obiceiuri pe care bărbații le detestă. Care sunt acestea? Ne spune Louanne Ward, unul dintre cei mai cunoscuți experți în relații de cuplu.

Scris de 
 pe data 
7 februarie, 2018

1. Prea mult machiaj

Ward susține că bărbații apreciază femeile îngrijite care știu să folosească machiajul pentru a-și evidenția frumusețea naturală, nu pentru a deveni altcineva. În același timp, specialistul atrage atenția asupra faptului că bărbații detestă să le rămână pe față fond de ten sau ruj.

2. Bârfa

Obiceiul de a bârfi este considerat de bărbați total neatrăgător, spune specialistul, subliniind că „o femeie frumoasă cu o inimă bună nu se comportă în acest fel.”

3. Pierderea feminității

Un alt aspect detestat de bărbați este acela de a avea alături o doamnă motivată constant să le demonstreze că ea face lucrurile mai bine decât ei, pentru că, spune Ward, aceștia doresc, mai degrabă să se bucure de feminitatea partenerei lor, or, această obsesie de a-i întrece le umbrește partea feminină.

4. Superficialitatea

Doamnele cu o atitudine superficială nu intră în grațiile domnilor. Aceștia detestă persoanele care evită să intre în conflicte și care afișază întotdeauna o dispoziție pozitivă. De asemenea, sexul masculin consideră neatrăgătoare acele doamne ce vor cu orice preț să fie în centrul atenției.

5. Victimizarea

Ward admite că bărbaților le place să aibă grijă de femei, însă și că aceștia nu agreează dramele. De aceea, vor face tot posibilul să fugă din calea doamnelor ce adoră să facă pe victimele.

Actualitate