Astfel, potrivit modificărilor, toți seniorii din Constanța cărora li se acordau tichete de la RATC, înainte de creșterea punctului de pensie, vor beneficia în continuare de transport gratuit.

În acest context, pentru a descuraja circulația frauduloasă, primarul Constanței, Decebal Făgădău, a precizat că va spori controalele și că tichetele gratuite aflate în posesia altei persoane decât a beneficiarului legal, vor fi considerate invalide.

Oricât de mult am încerca noi să stimulăm anumite domenii, durează destul de mult până ce viața orașului se reașează. Mă refer în special la RATC și la realația beneficiar-companie de transport, pentru că spun cu amărăciune că văd încă oameni care merg cu tichetul gratuit de călătorie al bunicii sau al unei rude.

Vom considera că persoana respectivă nu are tichet valabil de călătorie. Vreau să descurajez acest transfer. Dreptul este pentru cel care a muncit pentru orașul nostru, dreptul este pentru cel care nu se descurcă, având un anumit nivel de venituri, dreptul nu este transmisibil către nu știu ce rudă.

Am văzut că este și un grup dinamic pe Facebook în ceea ce privește controalele RATC. Mă bucur că lumea a înțeles în sfârșit că nu mai ai voie să călătorești fără tichet. Vom înteți controalele”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

 

(Visited 1.372 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.