Începând de astăzi, de la ora 14.00, şi până mâine la ora 15.00, este în vigoare o nouă avertizare ANM de polei și ninsori. Vremea se menține foarte rece pentru această perioadă, temperaturile fiind cu 10 grade mai mici decât cele așteaptete.

În prima parte a zilei de mâine, în sud-vestul şi sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vântul va fi în intensificare

În intervalul 22 martie, ora 23:00 – 23 martie ora 15:00, este în vigoare un COD PORTOCALIU de ninsoare abundentă, temporar viscol şi vizibilitate scăzută, valabil pentru 14 judeţe şi pentru capitală.

În același interval, la Constanța, ANM avertizează COD GALBEN de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece.

Conform ANM, în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei şi zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură ninsorile vor fi în extindere dinspre sud-vest şi în intensificare, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, iar temporar vântul va avea intensificări în medie cu 45-55 km/h, astfel că vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolită şi spulberată.

În sudul şi în estul Dobrogei se așteaptă precipitaţii mixte şi polei.

 

(Visited 1.678 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.