Vineri, pe 2 august, de la ora 20.30, la Teatrul de Vară Jupiter vino să vezi, în aer liber, comedia „Boeing Boeing“. Un arhitect cu trei logodnice stewardese, care nu știu una de cealaltă! Programul este bine pus la punct, astfel încât femeile își petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Însă apariția unei aeronave mai puternice dă orarele de zbor peste cap, iar cele trei sunt pe cale să se întâlnească exact în casa arhitectului.

O comedie cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Anca Sigartău, Raluca Ghervan, Monica Davidescu, Anca Dinicu și Iulian Bălan.

Fiecare piesă de teatru este însoțită de o tombolă cu un premiu răcoros, o minivacanță la munte.

La finalul reprezentațiilor, spectatorii sunt invitați să participe la sesiunile de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți.

Copiii sub 5 ani au acces gratuit fără acordare de loc, iar copiii între 5-10 ani beneficiază de 50% discount la prețul biletului!

Programul casei de bilete a Teatrului Elisabeta de la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter este de marți până vineri inclusiv, între orele 11:00 și 20:00. Biletele sunt disponibile și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.