„Sunt internată cu fetița la Spitalul Județean Constanța, evident secția Pediatrie. Ce părere aveți de „dublarea paturilor” în termeni medicali?2 mămici cu 2 copii într-un singur pat! E inuman! Unde se poate face o sesizare?”, a scris o constănțeancă pe Facebook.

Alte mămici povestesc:

„Eu când am fost cu băiatul erau doi copii în pat, nu era nici măcar un scaun, așa că mi-am adus o pătură de acasă și dormeam pe jos”

„Ce vină au doctorii și asistentele când sunt 40 de paturi pentru 3 județe. Ei își fac datoria! Dacă ne trimit acasă pentru că nu au locuri libere e mai bine?”

„Medicii nu au nicio vină, dar managementul spitalului și CJC sunt praf și pulbere. În atâta amar de vreme să nu fii în stare să iei 20 milioane fonduri europene și să faci un spital de pediatrie în ditamai județul? Apropo, în 2020 sunt alegeri…”

„Asta ar fi cea mai mică problemă. Vedeți să nu plecați cu rotavirus, stafilococi sau alte bacterii. Câteva luni m-am chinuit cu fata. Secția de pediatrie e o infecție. Să nu mâncați din mâncarea spitalului, eu am făcut enterocolită și nu numai eu. Nu cunosc nici o dr. care să știe ce e cu ea de acolo. Și în 3 luni cât am stat cu fata, s-a ocupat când una când alta. Sunt VARZĂĂĂ! Atenție la neatenția lor!”

„Parca erau o multime de mamici care laudau si recomandau judeteanul! Ca urmare a acestor recomandari am ales sa merg si eu cu fetita! Si peste ce am dat? Mult jeg, nepasare din partea personalului si unde mai pui ca m-au trimis cu fetita cu febra la infectioase, ca nu era de competenta lor! Si la infectioase aceeasi problema! Voiau sa ma interneze in acelasi salon unde erau numai copii cu interocolita! Am plecat! Un gust amar mi-au lasat toti! Votati-i pt salarii marite, mai bine sa ne mareasca noua salariile ca sa putem sa platim tratamente in alte parti! Saracii medici!”

 

(Visited 2.127 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.