În tot acest timp, președintele Horia Țuțuianu demonstrează încă o dată că habar nu are ce se întâmplă în instituția pe care se presupune că o conduce. În timp ce cei doi adjuncți își dau la picioare, mutând conflictul de pe holurile instituției în spațiul public, președintele Țuțuianu se face că plouă, anticipând probabil prognoza meteo din zilele următoare.

Rivalitatea dintre Claudiu Palaz (PMP) și Daniel Learciu (ALDE), ambii vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța, este una mai veche, probabil chiar din ziua numirii lor în funcții. Cei doi se au ca șoarecele și pisica, lucru ce nu pare însă să îl deranjeze pe președintele Horia Țuțuianu, care își vede în continuare de (in)existența sa la conducerea județului.

Mai nou, Palaz îl acuză pe Learciu că se plimbă cu mașina și motorina CJC în interes personal, parcurgând lunar peste 5.000 km, și cere CJC să facă publice situațiile consumului de carburant pentru flota auto a instituției. De partea cealaltă, Learciu îi răspunde lui Palaz, potrivit Replica de Constanța, că în timp ce el bate județul pentru a afla problemele constănțenilor, liderul PMP stă și „taie frunză la câini„ în birou, toată ziua.

Bineînțeles, situația pare ridicolă, însă ea ascunde un conflict la vârful CJC, ce pare să se extindă, odată cu ieșirea lui în mass-media. Faptul că asemenea situații pot escalada chiar la conducerea instituției se datorează în mare parte și președintelui Horia Țuțuianu, căruia i se reproșează că nu este autoritar și că nu își poate stăpâni vicepreședinții, dar nici măcar angajații din Consiliul Județean.

 

(Visited 297 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.