Campionatul se va desfășura vineri, 14 iunie, începând cu ora 10:00, la Sala Sporturilor Constanța, și este organizat de Federația Română de Gimnastică în parteneriat cu CSȘ 1 Constanța, CS “Farul” Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Gimnastele participante, precum și publicul din sală se vor putea bucura de prezența și de susținerea marilor campioane și medaliate olimpice și mondiale ale României, precum Daniela Sofronie, Camelia Voinea, Gabriela Trușcă Robu, Anca Mihăilescu Grigoraș, Gina Gogean, Silvia Stroescu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, actualmente antrenoare, arbitre sau membre ale staffului federal.

De-a lungul anilor, tradiția gimnasticii artistice feminine constănțene a rămas un reper important în sportul nostru, iar dovadă stau rezultatele pe care secțiile noastre le obțin în mod recurent în competițiile naționale și nu numai.

Vă invităm, așadar, să ne fiți alături vineri, cu mic cu mare, la un nou moment competițional, care va alinia la start cele mai bune echipe de junioare din țară.

Gimnastele pe care le vom cunoaște la aceste Campionate Naționale pot deveni în viitor pilonii de bază ai echipei mari a României, la Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice. Haideți să le fim alături!”, a transmis Olga Didilescu, Arbitru Internațional de Onoare al Federației Internaționale de Gimnastică, Membru al Comitetului Executiv al Federației Române de Gimnastică.

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Programul competiției:

10:10-12:40 Concurs pe echipe seria I-a, Nivel 3
13:50-15:10 Concurs pe echipe seria a II-a, Nivel 4
16:25-17:55 Concurs pe echipe seria a III-a, Nivel 5 şi 6
18:10 Festivitate de premiere

 

(Visited 124 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.