Potrivit meteorologilor, până la ora 14, județele Constanța și Tulcea vor fi sub cod galben de vânt. Intensificările vântului vor atinge şi depăşi la rafală viteze de 55 – 65 km/h.

Constanța se află deja, de la ora 5 dimineață, sub o altă atenționare meteo de frig până duminică, la ora 12. Temperaturile vor ajunge la zero grade și va ninge.

Potrivit ANM, vremea va fi deosebit de rece, cu ninsori și intensificări ale vântului la munte, precipitații slabe mixte în zonele joase de relief În intervalul 16 noiembrie, ora 05 – 18 noiembrie, ora 12, vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor.

În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie).

(Visited 2.178 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.