Un bărbat nesimțit din Constanța a fost săltat de polițiști după ce a fost acuzat de abuz asupra fructelor și legumelor din supermarketuri, deși nu intenționa să le cumpere vreodată.

Individul infect a fost văzut în mai multe magazine alimentare din Constanța în timp ce se plimba prin raioanele de fructe și legume unde atingea, pipăia și chiar storcea în mâini produsele, după care le punea la loc în lădiță. De asemenea, există martori ca l-au zărit făcând același lucru și prin piețe precum Brotăcei sau Tomis III.

„Vânăta, spre exemplu, da? Cum poți să reziști să nu pipăi o vânătă lucioasă? Stați să vedeți când scap de aici și mă înfig iar în roșiile alea turcești sau în niște nectarine“, a spus bărbatul în timp ce era dus spre dubă. „Nici măcar nu-mi plac nectarinele, dar sunt acolo, în fața mea, trebuie să le ating!“.

Polițiștii spun că îl urmăresc de mult pe individul pipăitor și chiar susțin că acesta aplică aceeași metodă și la raionul de pâine. „Nu cumpără. O atinge, apasă pe ea doar ca să vadă dacă e proaspătă, deși în fața lui e brutăria și miroase a pâine proaspăt scoasă din cuptor“, spune unul dintre polițiști.

(Visited 867 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.