O femeie din Constanța a fost reținută de oamenii legii în urma unei plângeri depuse de un bărbat, care a invitat-o la o cafea în oraș.

Bărbatul, care a fost fermecat de pozele puse de Ionela B. pe rețelele de socializare, aproape că a intrat în stare de șoc în momentul în care a constatat că femeia nu prea semăna cu cea din poze.

Dom’le, în pozele de pe contul ei arăta ca o zână! Cu pielea extrem de netedă ca de ceară, ochi frumoși, sclipitori… Ziceai că doar ce a împlinit 18 ani, deși știam că are 36! Am fost vrăjit și, recunosc, cred că m-am îndrăgostit, da, da – vorba lu’ Pepe!“, a declarat Marcel (34 de ani).

După câteva zile de conversații virtuale, Marcel a invitat-o pe fată la o cafea și a constatat cu stupoare că, deși machiată ca pentru nuntă, tânăra are cearcăne, riduri de expresie, puțină burtă și aripioare de grăsime. „Ce să mai stau… M-am dus direct la Poliție! Nu se poate așa ceva! În ce țară am ajuns să trăim!? Purta sandale și cred că avea și un călcâi crăpat, dar nu vreau să fac speculații de genul ăsta“, a povestit victima.

De asemenea, surse din cadrul Poliției ne-au declarat că în prezent este în desfășurare o amplă anchetă ce vizează destructurarea unei întregi rețele de femei care abuzează de filtre la pozele urcate pe Facebook sau Instagram.

(Visited 28.706 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.