După lucrările de peticire la Cazinoul din Constanța, Primăria a apelat din nou la serviciile celor mai renumiți meșteri, reparatori, zugravi, arhitecți și designeri din cartierul social „Henri Coandă“.

Specialiștii Selciuc, Sunai și Taifun au pus din nou din nou mâna pe fier, de data aceasta pentru a făuri conul împodobit cu beculețe din Târgul de Crăciun, pe care l-au numit „Bradul de Crăciun al Constanței“.

Angajații din Primăria Constanța, responsabili de recrutarea celor trei meseriași, spun că alegerea se datorează muncii exemplare pe care aceștia au realizat-o la Cazino și nicidecum că sunt o mână de lucru ieftină. Mai mult, Selciuc, Sunai și Taifun au asigurat materia primă, adică tot fierul necesar construcției conului.

Ș-aicea, la lucrarea asta, am pus mult suflet și aproape tot ferul nostru, care-l păstram păntru iarna asta, da’ am zis că e mai frumos să facem șî noi un dar la orașu’ ăsta. E fer bun, dă Agigea, d-ăla de se pune la pod! Oricum dom’ primar a zis că după ce trece iureșu’ ăsta cu Crăciunu’, putem să-l lom înăpoi…“, ne-a explicat domnul Selciuc Enescu.

Ne-a dat un aparat dă sudat și-a zis să-l folosim. L-am folosit a doa zî la Gorbaciov acolo, unde l-am dat la schimb pă niște rom, țîgări și câteva dulciuri la copii, că tre’ să mănâncă toată lumea. La noi așa e!“, ne-a dat lămuriri Taifun Protopopescu.

Ei ne-a zis că vrea să iasă ceva așa, dă ochii la lume. Șî dacă nici noi nu facem traba dă ochii la lume, apăi cine?“, spune Sunai Petrescu.

În loc de remunerație pentru munca depusă, cei trei meșteri i-au cerut primarului Decebal Făgădău să mai asigure locuințe în cartierul „Henri Coandă“ pentru alte 34 de rude, care la rândul lor vor găzdui fiecare cel puțin încă 6-8 persoane făcătoare de nimic.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 786 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.