După ce primarul Decebal Făgădău a anunțat cu mândrie că vor începe lucrările de peticire la Cazinoul din Constanța, ce vor costa zero lei, echipa noastră a reușit să-i găsească și pe meseriașii care se vor ocupa de toată treaba.

Domnii Selciuc, Sunai și Taifun sunt printre cei mai renumiți meșteri reparatori și zugravi din cartierul social „Henri Coandă“. Sunt foarte stimați și respectați în comunitate, fiind renumiți mai ales pentru rapiditatea cu care își fac treaba. Oameni de ispravă, responsabili de văruirea barăcilor din cartier și unii dintre făuritorii statuii din fier ce îl reprezintă pe primarul Constanței.

A venit dom’ primar aicea șî a zis că are nevoie dă doi-trei băeț păntru o lucrare la o casă veche șî dărăpănată. Lanceput m-am spereat c-am crezut că e dă muncă grele, da’ dom’ primar a zis că nu e mare scofeală, că să dăm doar așa o văruială dă ochii lumii“, povestește domnul Taifun Protopopescu.

Aicea ne-a nemerit frumos, păntru că tot ce e făcut dă noi e numa’ dă ochii lumii și poa’ să zică oricine dă aicea că noi suntem cei mai bun pă meserie, ce dreacu. Punem suflet, domnu’… Punem suflet!“, a completat și domnul Selciuc Enescu.

Recunoscători pentru locuințele primite sub formă de pomană de la primar, cei trei meseriași nu au îndrăznit să ceară remunerație pentru munca depusă, însă Făgădău le-a spus că pot lua ce vor de pe și din clădire, că oricum nu se știe cât mai stă în picioare.

A zis că să lom ce vrea **** noastre dă pă ea, că cică nu mai trebe la nimenea șî cică mai are puțîn șî să duce dreacu. Candălabre, fărăștri, lămnăraie… Ceomai fi p-acolo“, a explicat și domul Sunai Petrescu.

Cei trei s-au arătat foarte încântați de ofertă, mai ales că au primit promisiunea că vor avea exclusivitate la strâns molozul după o eventuală prăbușire a Cazinoului. De asemenea, pe parcursul desfășurării lucrărilor, meșterii vor putea folosi la orice oră și în orice moment unul dintre cele trei veceuri de lux din Parcul Arheologic.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 9.066 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.