În zona intersecției străzilor Nicolae Titulescucu str. Mihai Eminescu, este un adevărat șantier. Muncitori, utilaje, ingineri ai RAJA și reprezentanți ai Primăriei lucrează pentru a remedia ceea ce ploile de la începutul lunii a distrus. Aici, întreaga infrastructură de apă și canalizare, precum și asfaltul, s-au surpat din cauza infilitrațiilor mari de apă, fiind nevoie ca intervenția de reabilitare să se desfășoare până la o adâncime de 4 metri. Ploaia torențială din data de 05 iulie 2018 încadrată de Autoritatea Meteorologică ca fenomen de cod portocaliu – pericol de inundații, a surprins lucrarea de reabilitare a căminelor într-o fază intermediară finalizării.

Ca urmare a acestor averse abundente, terasamentul străzii N. Titulescu s-a deteriorat pe o adâncime cuprinsă între 2-4 m pe o suprafață totală de 60 mp.
Potrivit proiectului, SC Raja SA va înlocui cele 4 cămine deteriorate cu cămine noi din beton prefabricat, urmând ca la final Primăria să refacă trama stradală și trotuarele. Întreaga investiție de reabilitare a zonei a fost asumată de RAJA, care se ocupă atât de executarea, cât și de finanțarea lucrărilor. Vor fi înlocuite toate țevile și căminele, lucrarea urmând să fie finalizată până pe 14 august.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.