Social

Cum va fi vremea la Constanța în această săptămână

Sursă foto: dutchreview.com

Meteorologii au vești bune pentru turiștii care și-au planificat vacanța la mare în această săptămână, întrucât, temperaturile se vor situa între 19 și 32 de grade Celsius.

Scris de 
 pe data 
6 august, 2018

Potrivit specialiștilor, soarele va străluci de la răsărit până la apus pe litoral, unde temperaturile maxime se vor situa între 29 și 32 de grade, iar cele minime între 19 și 22 de grade.

În acest moment, la Constanța se înregistrează 29 de grade Celsius, cerul este senin iar vântul bate cu o viteză de 16 km/oră.

Conform meteorologilor, șanse de apariție a precipitațiilor există doar marți, 7 august, când pe cer vor apărea câțiva noi, iar umiditatea va depăși valoarea de 60%. Temperaturile, însă, se vor menține la fel de ridicate, având o maximă de 29 de grade și o minimă de 22.

Miercuri și joi este posibili ca pe cer să mai apară noi, însă specialiștii apreciază că riscul de precipitații este de numai 10%, soarele strălucind puternic, iar vântul bătând ușor. Temperaturile se mențin, de asemenea, calde, având o maximă de 29 de grade și o minimă de 21.

Începând de vineri, norii se risipesc, iar meteorologii apreciază că aceștia nu vor mai apărea pe tot parcursul weekendului. Astfel, temperaturile situate între 19 și 29 de grade, creează o ambianță perfectă pentru a petrece momente relaxante pe nisip.

 

Actualitate