Social

Cum va fi vremea pe litoral în această săptămână

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme bună la Constanța în această săptămână, chiar dacă apariția ploilor nu este exclusă.

Scris de 
 pe data 
3 septembrie, 2018

Potrivit meteorologilor, maximele se vor situa între 27 și 28 de grade Celsius, iar minimele între 18 și 20 de grade, cu valori mai mici către finalul săptămânii.

Astăzi, 3 septembrie 2018, la Constanța se înregistrează 27 de grade Celsius, șansa de precipitații fiind de 0%, chiar dacă umiditatea este crescută, iar vântul va avea o viteză de 27 km/oră.

Și marți, 4 septembrie, vremea va fi caldă, temperatura maximă fiind de 28 de grade, iar cea minimă de 19 grade. Nu sunt semnalate precipitații, umiditatea având o valoare de 64%, iar vântul bătând ușor, cu o viteză de 16 km/oră.

Miercuri, 5 septembrie, norii își fac apariția în zona litoralului, șansa de precipitații fiind de 40%, însă viteza vântului scade la 13 km/oră. Temperaturile se vor situa între 28 (maximă) și 19 (minimă) grade Celsius.

Norii vor fi prezenți la malul mării și joi, 6 septembrie, temperatura maximă înregistrată în această zi fiind de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Șansa apariției precipitațiilor se va diminua până la 20%, iar vântul va avea o viteză de 18 km/oră.

Chiar dacă norii rămân la Constanța, începând de vineri, 7 septembrie, nu se vor mai semnala precipitații, termometrele indicând 28 de grade pe timpul zilei și 18 grade pe timpul nopții.

Sâmbătă și duminică soarele va străluci puternic la malul mării, maxima de 27 de grade promițând un weekend de vis pe nisipul cald. Vântul va bate ceva mai tare, însă, având o viteză de aproximativ 21 de km/oră.

 

Actualitate