Știați că în România, mai puțin de 2% din populație donează sânge? În contextul acestei nevoi, JCI Constanța inițiază o acțiune de informare și conștientizare privind importanța donării de sânge.

Share Your Blood, Save a Life se derulează sâmbătă, 31 august, alături de Crucea Roșie Constanța, SkirtBike Constanța și Tomis Bike Constanța.

Vino și contribuie alături de voluntari la informarea publicului larg cu privire la beneficiile și importanța donării. Fii un exemplu pentru comunitatea locală, promovează spiritul de inițiativă, spiritul asociativ, curajul și totodată contribuie la creșterea numărului de donatori de sânge din Constanţa.

Programul de desfășurare al acțiunii Share your Blood, Save a life:

ora 09:00 – în deschiderea evenimentului, cei prezenți vor avea posibiliatea să participe la un curs de prim ajutor susținut gratuit de Crucea Roșie Constanța. Activitatea se va desfășura pe Faleza Cazinoului Constanța, în foișorul din imediata apropiere a Comandamentului Marinei Miltare;

ora 10:00 – timp de jumătate de oră, se vor înmâna trecătorilor pliante conținănd informații despre importanța și beneficiile donării de sânge;

ora 10:30 – fie pe bicicletă, fie la pas, te poți alătura defilării ce are drept scop întărirea mesajului: conștientizarea asupra importanței donării de sânge. Punct de destinație Parcul Tomis2, situat pe Str. Mircea cel Bătrân, nr.148;

ora 11:00 – în Parcul Tomis2, se vor relua activitățile de diseminare a informațiilor referitoare la donarea de sânge, se va defasura al doilea curs pentru acordarea primului ajutor susținut de Crucea Roșie Constanța, acțiuni susținute în mod gratuit persoanelor interesate.

Evenimentul este realizat cu sprijinul şi implicarea: Crucea Roșie Constanța, SkirtBike Constanța, Tomis Bike Constanța, Primăria Constanța, X-Printing, Auchan, City Events & Balloons, FooCA.ro, Ovidiu Luca, Marian Nikitov.

Informații suplimentare și detalii găsiţi şi pe pagina de Facebook a JCI Constanţa.

 

(Visited 151 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.