Președintele PSD Constanța, Felix Stroe este cunoscut ca fiind un om cu frică de Dumnezeu, dar mai ales cu frica de stăpânii din partid.

După ce anul 2019 i-a adus-o pe Viorica Dăncilă, pe care a prețuit-o ca pe ochii din cap, Stroe respectă tradiția și vrea să știe cui i se va supune în noul an, cui îi va dedica crediță veșnică după următorul CEx PSD ce va fi organizat după alegerile locale din acest an.

Să știți că zgarda sub pernă în noaptea de Bobotează chiar funcționează. Eu le-am spus tuturor că doamna Dăncilă ne va conduce, dar nimeni de aici nu mă credea. <N-are cum! E prea proastă!>, îmi spuneau colegii, însă eu știu ce am visat și s-a adeverit“, i-a povesit Stroe duhovnicului său, care în schimbul sumei de 25 de lei ne-a divulgat toată spovedania.

Felix Stroe susține că pentru el nu contează chiar atât de mult cine îi va fi stăpân în 2020, dar vrea să știe, pentru că vrea să se pregătească așa cum se cuvine: cu tablou în sediu, cu osanale, cu poezii, cu evenimente fastuoase etc.

De asemenea, am reușit să aflăm că și alți membri din PSD Constanța practică pusul obiectelor sub pernă în noaptea de Bobotează. Unii ar folosi ștampile de vot, alții pietricele de marmură sau chiar hârtie igienică.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 286 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.